Cukier kokosowy palmowy bio 300 g
Opis
Cukier kokosowy (palmowy) nierafinowany, powstały z kwiatów palmy kokosowej. Ma charakterystyczną brązową barwę i łagodny posmak karmelu.
Skład: cukier kokosowy (palmowy)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zastosowanie: do deserów, wypieków oraz słodzenia napojów.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1442 kJ / 340 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 92,8 g
w tym cukry - 92,8 g
Białko - 1 g
Sól - 0 g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu.
Informacja alergenna: Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.