Migdały bio 100 g
Opis
Migdały o przyjemnym, łagodnym, orzechowym smaku.
Skład: migdały* 100% (*produkt rolnictwa ekologicznego).
Zastosowanie: jako dodatek do ciast, deserów, musli, sałatek, batonów, czekolad i lodów. Można jeść na surowo lub podprażać. Idealne jako samodzielna przekąska.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna – 2379 kJ / 575 kcal
Białko – 21,0 g
Węglowodany – 21,67 g
Tłuszcz – 49,72 g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergiczna: Produkt zawierający orzechy. Może również zawierać śladowe ilości glutenu, soi, sezamu, orzeszków ziemnych i innych orzechów ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.